Nieuwsberichten

Orde van Advocaten mailt 16.000 advocaten over juridische zoek-websites. Rechtszaakplaats rekent echter geen provisie.

Op woensdag 13 januari 2016 heeft de Orde van Advocaten een e-mail gestuurd naar alle ruim 16.000 advocaten in Nederland over websites die contact leggen tussen rechtszoekenden en advocaten. Dit doet rechtszaakplaats ook.

De Orde geeft aan "dat het verboden is om te betalen per ontvangen lead. Wel is het vanzelfsprekend toegestaan om te adverteren op dergelijke websites, mits dat gebeurt met inachtneming van een redelijk... Lees meer

Klanten gezocht voor - prettig - interview Advocatenblad.

Rechtszaakplaats krijgt binnenkort weer aandacht in het Advocatenblad als innovatief idee.

De journaliste die het artikel schrijf wil graag een interview hebben met 2 personen die gebruik hebben gemaakt van Rechtszaakplaats.

Dus: als je geholpen bent door een advocaat via de website en je wilt daarover een kort gesprek hebben, mail dan naar info@rechtszaakplaats.nl.

Bedankt alvast voor de medewerking.

Lees meer

Rechtszaakplaats door - bijna - iedereen enthousiast ontvangen.

Rechtsplaatszaak is 1 week online. En: er is veel gebeurd. De media heeft het goed opgepakt: De Telegraaf, Radio 1, BNR Radio, Mr-online, Advocatie.nl, Sprout, Emerce, en zo verder. De berichten worden een dezer dagen op de website geplaatst.

Belangrijk is dat de meeste reacties van advocaten en anderen positief zijn. Gewoon: een leuk en goed idee. Een nieuwe manier van netwerken. De verwachtingen van de meesten zijn... Lees meer

Rechtbanken gaan digitaal

We weten het allemaal: al dat gesjouw met papier is niet meer van deze tijd. De Rechtspraak is doende met een van haar grootste projecten: de digitale procedure.

Vanaf 2016 - maar dat wordt waarschijnlijk 2017 - mogen advocaten hun papieren nog alleen digitaal indienen. Dus geen mooie mapjes meer & tig copies, maar gewoon een PDF naar de Rechtbank.

Het staat dus wederom vast dat alles verandert.

Lees meer

Het nieuwe netwerken.

Rechtszaakplaats is nieuw ! Jij kan je (juridische) zaak gratis plaatsen op de website. Advocaten die jouw zaak zien, presenteren zich - "pitchen" -. Dit doen ze schriftelijk, of met een gesproken tekst of met een fimpje. Deze "pitch" is alleen voor jou te bekijken.

Jij kan vervolgens kiezen welke advocaat voor jou geschikt is.  Zo komen vraag & aanbod eenvoudig bij... Lees meer