1

Zoek een zaak

Op rechtszaakplaats plaatsen personen en bedrijven met een rechtsvraag een advertentie. Jij kan zoeken op rechtsgebied, datum & of postcode met een straal. Net zoals bij marktplaats.nl.

2

Vind een zaak

Als een zaak of advies iets voor jou is, dan kan je op de zaak "pitchen". Je eigen "tegen-advertentie". Je registreert jezelf & je kiest jouw manier van pitchen. Schriftelijk € 2, of een gesproken tekst € 4 of een video-pitch € 6, inclusief BTW. Je kan afrekenen via Ideal of kantoortegoed aanmaken. De vergoeding die wij vragen staat voor de kosten van de website om jouw "pitch" zijnde een "tegen-advertentie" mogelijk te maken - zie de algemene voorwaarden die van toepassing zijn bij het gebruik van rechtszaakplaats, onder in de footer van de website -.

3

Verkoop jezelf

De "video-pitch" is natuurlijk voor jou de ideale presentatie. Je kan als het ware "live" jouw kantoor presenteren, jezelf & waarom je de zaak graag behandelt. Het filmpje maak je via je computer of Ipad & upload je naar de site. Tip: oefen eerst een paar keer. En: maak het filmpje direct nadat je in de advertentie zit, zodat je het filmpje kunt down-loaden.

4

Contact met client

Het bedrijf of de persoon die de zaak heeft geplaatst, krijgt direct een email-alert met jouw geplaatste pitch. Per zaak kunnen maximaal 5 advocaten pitchen. Als de client jouw pitch kiest, krijg jij de gegevens van de adverteerder voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor breng je niets in rekening, maar het is een zakelijke "date" of er een klik is tussen jou en de adverteerder. Dus: de adverteerder/rechtzoekende is tot niets verplicht.

Netwerken

Veel business gebeurt op internet. Nu dus ook netwerken voor advocaten. Passend in de tijdsgeest.

Kleine investering

Netwerken kost geld & tijd. Een "digitale" pitch vele malen minder. Jouw digitale advertentie.

Nieuwe zaken

Met een kleine investering kans op contact met een rechtzoekende. Vanuit je "luie stoel" of waar dan ook.

Goedkoop voor jou !

Pitchen - jouw "tegen-advertentie" - is goedkoop: € 2,- email-pitch, € 4,- gesproken, € 6,- film-pitch.

Beoordeling klanten

0 beoordelingen