Omgangsregeling

Gebrekkige communicatie met de vader van mijn zoon.

Hallo lezer,

Inmiddels ben ik al ruim 5 jaar gescheiden van mijn ex en de vader van mijn zoon. Helaas na vele rechtzaaken en bemiddelingen loopt de communicatie nog steeds niet zoals hij zou moeten zijn. De vader van mijn zoon doet er alles aan om mijn leven een hel te maken. Dit uit zich in de volgende dingen:

Niet met mij willen praten.

Mij negeren bij het halen en of breng moment (niet aan kijken en gelijk weg lopen)

eigen regels maken en mij daar aan laten houden. Als ik iets vergeten ben mee te geven binnen een bepaalde tijd het als nog na te leveren. ander houd hij het in van de maandelijkse betaling die inmiddels nog maar 25 euro is.

Geen spullen terug brengen op het moment van de overdracht. Als ik vraag of hij het als nog wilt brengen zegt hij niet te kunnen pas 2 weken later. Helaas heeft dit er toe geleid dat ik mijn zoon zonder rugzak naar school moest steuren en zijn brood in een zakje. na eindelijk alles terug te hebben gekregen is alles beschimmeld. Sokken die niet nomaal terug komen en in een avenlop dicht geplakt worden na het dragen en dus stijf staan van de vuiligheid. Op dimoment is het zo dat hij ook nog een broek heeft die hij pas op zijn moment terug wilt geven terwijl mijn zoon die hart nodig heeft.

Als mijn zoon zijn voet gebroken heeft en liever thuis wilt zijn waar op dat moment vader mee accoort gaat wilt hij dit later gecompeseert hebben. In de papieren staat dat het kind recht heeft om thuis ziek te zijn. maar niks over compensatie na een half jaar.

Zou iemand mijn kunnen helpen wat ik hier aan kan doen zodat dit in het belang van mijn zoon ophoud.

Met vriendelijke groet.